Van Marrewijk tomaten is sinds 2011 lid bij de telersvereniging Prominent. Prominent heeft inmiddels 27 leden, dit zijn allemaal trostomatentelers die gevestigd zijn in het westen van Nederland met een totaal areaal van 301,5 hectare. Doordat de telers van Prominent verschillende variƫteiten telen kunnen zij alle verschillende segmenten van trostomaten leveren.
Missie van Prominent

De telers van Prominent zijn uitgegroeid tot toonaangevende producenten van trostomaten. De samenwerking tussen de telers uit zich in het versterken van elkaars bedrijfsvoering en de focus op kwaliteit. Naast het uitwisselen van kennis en ervaring, speel ook het continu blijven investeren in nieuwe teelttechnieken een belangrijke rol. Samen investeerden de telers bijvoorbeeld in een eigen verpakkingscentrum. Ook is er een gezamenlijk innovatiecentrum en zijn er 3 eigen teeltlocaties. In deze kassen wordt onder andere ook ervaring opgedaan over nieuwe innovatieve systemen.

Nederlandse kwaliteit

De telers van Prominent leveren verschillende soorten trostomaten. Iedere variƫteit heeft zijn eigen kenmerken en een unieke smaak. Allemaal zijn ze 100% voedselveilig en heerlijk gezond. Onze trostomaten worden namelijk duurzaam geteeld. In harmonie met mens, milieu en maatschappij. Prominent trostomaten worden verkocht door DOOR partners B.V. en via Nederlandse exporteurs beleverd deze verkooporganisatie retailers en groothandelaren in Europa. Het gehele assortiment is leverbaar in verpakkingen op maat.

Prominent logo